Apel krispi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Apple crisp
Applecrisp.jpg
Apple crisp with a scoop of vanilla ice cream
Jeneng liyanéApple crumble
Tlatah utawa prajaEverybody's Cookbook: US
Woworan pokokApples, butter, sugar, flour, cinnamon; often oats, brown sugar, ginger, nutmeg
Buku masakan: Apple crisp  Médhia: Apple crisp

Rempah - rempah apel minangka panganan cuci mulut sing digawe nganggo topan sari . Gulung apel minangka panganan cuci mulut apel sing disigar panggang karo gandum gulung lan gula coklat. Ing Inggris, Australia, lan Selandia Baru, istilah 'crumble' nuduhake panganan cuci mulut, nanging ing AS lan Kanada, loro kasebut dibedakake. [1]

Bahan biasane kalebu apel sing dimasak, mentega, gula, tepung, kayu manis, lan asring gandum lan gula coklat, jahe, lan / utawa pala . Salah sawijining varian sing paling umum yaiku apel garing, ing endi rhubarb nyedhiyakake kontras tart karo apel. Akeh jinis keripik buah liyane sing digawe. Iki bisa ngganti woh-wohan liyane, kayata peach, woh wohan beri, utawa pir kanggo apel.


Panganan cuci mulut apel sing asri

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Ezinearticles.com Jason McDonald, December 29 2008; CanadianLiving, July 6, 2015; Puddings and Pies, Barbara J. Grunes, 1991, ISBN 0-89909-329-9, pp. 136-137