Gula soklat

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kristal gula coklat

Gula coklat minangka salah sawijining produk gula sukrosa kanthi warna coklat khas amarga anane molase . Iki minangka gula alus sing ora ditapis utawa ditapis sebagian sing kalebu kristal gula kanthi isi molase residu (gula coklat alami), utawa diprodhuksi kanthi tambahan molase menyang gula putih olahan (gula coklat komersial).

Contone gula coklat: Muscovado (ndhuwur), coklat peteng (kiwa), coklat enom (nengen)
Gula tebu kabeh, ora diklasifikasi
Gula tebu kabeh, dijlentrehake
Sugar (sucrose), brown (with molasses)
Ajiné nutrisi saben 100 g (3.5 oz)
Ènergi1,576 kJ (377 kkal)
97.33 g
Gula96.21 g
Serat panganan0 g
0 g
0 g
Vitamin
Tiamin (B1)
(1%)
0.008 mg
Riboflavin (B2)
(1%)
0.007 mg
Niasin (B3)
(1%)
0.082 mg
Vitamin B6
(2%)
0.026 mg
Folat (B9)
(0%)
1 μg
Mineral
Kalsium
(9%)
85 mg
Wesi
(15%)
1.91 mg
Magnésium
(8%)
29 mg
Fosforus
(3%)
22 mg
Potasium
(3%)
133 mg
Sodhium
(3%)
39 mg
Sèng
(2%)
0.18 mg
Komponèn liyané
Banyu1.77 g

Persèntase sadarma pangira-ira sarana pamrayoga ing AS tumrap wong diwasa.
Sugar (sucrose), granulated
Ajiné nutrisi saben 100 g (3.5 oz)
Ènergi1,619 kJ (387 kkal)
99.98 g
Gula99.91 g
Serat panganan0 g
0 g
0 g
Vitamin
Riboflavin (B2)
(2%)
0.019 mg
Mineral
Kalsium
(0%)
1 mg
Wesi
(0%)
0.01 mg
Potasium
(0%)
2 mg
Komponèn liyané
Banyu0.03 g

Persèntase sadarma pangira-ira sarana pamrayoga ing AS tumrap wong diwasa.