Kristal

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kristal quartz

Kristal yakuwi unsur watu kang atome kasusun lan sesambungan amarga kakuwatan intermolekuler saéngga bisa dadi padhet.[1]

Jinis-jinis kristal[besut | besut sumber]

jinis kristal manut partikel kang nyusun yakuwi.[2]

  1. ristal logam
  2. kristal ionik
  3. kristal molekular
  4. kristal kovalen
  5. kristal cair

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. artikata.com(kaundhuh tanggal 3 Juni 2011)
  2. www.chem-is-try.org(kaundhuh tanggal 3 Juni 2011)


Uga delengen[besut | besut sumber]