Panganan cuci mulut

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Dessert
Desserts.jpg
Various desserts
VariasiNumerous (biscuits, cakes, tarts, cookies, sandeshs, gelatins, ice creams, pastries, pies, puddings, custards, sweet soups, etc.)
Buku masakan: Dessert  Médhia: Dessert

Dessert ( /dˈzɜːrt/ ) iku mesthi sing ateges panganan cuci mulut. Olahan kasebut biasane kalebu panganan legi, kayata permen, lan bisa uga wedang kayata panganan cuci mulut utawa minuman keras ; Nanging, ing Amerika Serikat bisa uga kalebu kopi, keju, kacang-kacangan, utawa barang gurih liyane sing dianggep kursus sing beda ing panggon liya. Ing sawetara wilayah, kayata Afrika tengah lan kulon, lan umume China lan India, ora ana tradhisi panganan pencuci mulut kanggo ngrampungake panganan.