Anak Jalanan (sinetron)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Anak Jalanan utawa disingkat AJ iku sinétron produksi SinemArt sing tayang ndhik RCTI.[1][2] Sinetron iki lekas tayang dino Senin, 12 Oktober 2015 jam 18:30 WIB ndhik RCTI.

Ringkesan Ceritoné[besut | besut sumber]

Boy (Stefan William) iku arèk enom sing penampilané urakan lan cuek nanging saleh lan ngganteng. Gayané Boy sing kerèn lan gagah wektu numpaki sepéda motor karo sok menangné balapan. nggarai arèké di senengi para gadis sakumurané. Sikapé pancen kébhak kharisma khas arèk enom, nggarai arèké ditunjuk dadi ketua perkumpulané arèk motor Warrior. Ora mung ndhik nggon balapan, ndhik sekolahan arèké uga dadi idola. Sikap;e sing ramah, cuek nanging pinter lan atletis, mesti nggarai dadi pusat perhatian.

Mesti waé Boy ora nanggepi banget perasaané para gadis sing muja arèké. Ndèk atiné mung onok 1 wédok, Adriana (Cut Meyriska), mantan pacaré sing disayangi, sing sakbaré kui ninggalné amarga milih karo lanangan sing luwih tuwa adoh lan sugih. Sikapé Adriana sing kayak iku nyisake loro sing ndhik njero atiné Boy.

Sampèk akhiré Boy ketemu karo Reva (Natasha Wilona), wédok sing ditulungi, amarga tau uber-uberan karo gèng motor liyané. Awalé Boy kagèt wektu ngerti pengendara motor sing ditulungi kui arèk wédok sing ayu. Boy uga kagum karo kelihaian Reva ngendalèkné moteré. Sayangé Reva jèngkèl banget karo Boy lan gèng motoré, amarga uwis nyebabné perselisihan antar gèng motor. Gèng Motor pimpinané Mondy (Immanuel Caesar Hito) nyangka reva iku anggota Warrior. Boy kesinggung karo omongan;e Reva. Arèké dadi kerasa salah, amarga bisa waé dadi kurban salah paham sing wes tau dialami akèh uwong., ora mung Reva. Boy nduwé rencana mbubarné gèng motor. Tentu waé hal iki ditentang karo kanca-konconé. Beberapa konconé Boy nyoba manfaatné kesempatan iku kanggo njupuk kepemimpinané Boy. Gèng Warrior kui lekas pecah.

Reva dhéwé iku anaké pengusaha sing sugih, Bei (Adipura), sing milih kebut-kebutan karo motoré dadi wujud pemberontakkan karo sikap bapaké sing rabi karo wédok sing ora bedha adoh karo umuré. Reva uga ngrasa bojoné bapaké sing anyar iku nyebabné matiné ibuké. Ibu tiri Reva iku Adriana. Adriana terus berusaha njalanké akèh macem cara kanggo menangné atiné Reva, nanging sikap benciné Reva kanggo Adriana ora obah.

Padha-padha ndadikaké dalanan dadi omah sing nomer loro karo ngentekné wektu kanggo numpaki motor, ndahèkaké Boy lan Reva cidhek. Motivasiné padha péngin ndadhèkaké pelarian teko sikap cunthel ati lan pikiré keluargané dhèwèké masing-masing. Boy kaget banget wektu ngerti ibu tiri Reva iku Adriana, mantan pacaré. Sedang Adriana manfaatné kesempatan iku kanggo njupuk atiné Reva.

Pemerané[besut | besut sumber]

Pemerané Perané Katrangan
Stefan William Boy Wirawan Anggota Club Anak Jalanan

Anak Wirawan & Marissa
Mantan Pacar Adriana
Kancané Mondy, Haikal & Iyan
Nyenengi Reva
Kekancan sejak SMP karo Haikal & Ian
Kanca Ceraké Reva

Natasha Wilona Revalina Putri (Reva) Anak tiriné Adriana

Anak Kandung Bei
Disenengi Alex
Kanca ceraké Boy
Nyenengi Boy Wirawan

Immanuel Caesar Hito Mondy / Kemod Wakil Ketua Club Anak Jalanan

Kancané Boy
Biyasa Diceluk Kemod karo Abah Rama
Anak Kandung Rengganis
Pacar Raya Calon Suami Raya Calon Menantuné Abah Rama

Cut Meyriska Adriana Mantan Pacaré Boy

Ibu Tiri Reva
Istri Bei

Cemal Faruk Alex /Kelek Mantan anggotané gèng Warrior

Nyenengi Reva
Ketua gèng Black Cobra

Raya Kitty Aditya Raya Pembalap Motor Nasional

Kanca Kenthelé Reva
Anak Kandung Abah Rama
Pacar Mondy Calon Bojoné Mondy Calon Menantuné Rengganis

Adipura Prabahaswara Bei Ayahnya Reva

Calon Mantan Suami Adriana dijodohné karo Reva lan Cindy ana ing Tantenya Cindy

Angga Putra Iyan / Cacing Kermik Kancané Boy

Pacar Melly
Anggota Club Anak Jalanan seneng diceluk karo Ibuké Melly cacing keremik

Gerald Yohanes Putra Haikal Kancané Boy

Ketua Klub Anak Jalanan
Pacar Cindy

Yoelitta Palar Marissa Ibuné Boy

Istri Wirawan

Umar Lubis Wirawan Bapaké Boy

Suami Marisa

Hana Saraswati Cindy Sahabat Reva

Pacar Haikal menjodohkan Tantenya Cindy dan Papinya Reva

Kathy Indera Melly Kanca Kenthelé Reva

Pacar Iyan

Henny Timbul Bibi Irah Pembantu Rumah Tangga ndhik rumah Boy

Seneng banget karo Boy

Mario Maulana Pak Amir Guru Matematika Boy

Calon Suami Bu Dona

Mezty Mez Miss Devi Guru Bahasa Inggris

Mantan Pacar Chandra
Pacar Ray

Mischa Chandrawinata Chandra Mantan Guru Karate Rio Pacar Miss Devi

Benci karo Gèng Motor
Mantan Pacar Stella

Evan Marvino Oky Kancané Mondy

Anggota Klub Anak Jalanan nyenengi Bella

Al Fathir Muchtar Abah Rama Ayahé Raya

Mantan Geng Motor
Kanca Kenthelé Dudung, Diding lan Dadang Calon Suami Rengganis lan Calon Mertua Mondy

Sissy Firman Sri Pembantu Boy

Pacar Diding

Rasyid Karim Babe Karim Pemilik warung sing didhadèkné Basecamp Klub Anak Jalanan
Donny Michael Tristan Mantan Anggota Gèng Anak Menteng lan Club AJ

Anggota Black Cobra
Nyenengi Cindy
Musuhan karo Haikal Mantan Pacar Kinar Musuhan karo Klub AJ

Jonathan Frizzy Ray Moraga Mantan Backingan Geng Black Cobra

Sepupuné Roger
Pacar Devi

Roger Danuarta Roger Ketua Klub Mobil Spider

Sepupuné Ray Moraga Pacar Stella

Glenca Chysara Stella Murid karate Chandra

Mantan Pacar Chandra, Pacar Roger

Devi Permatasari Rengganis Ibu-ibu sing mobilé disrempet Abah Rama

Mamané Mondy Calon Istri Abah Ramah lan Calon mertuanya Raya

Philip Demay Dado Anggota Klub Anak Jalanan Mantan Pacar Megan
Adjie Pangestu Kobar Preman

Mantan Ketua gèng Black Cobra
Mantan Guru gèng Black Cobra

Aryani Fitriana Kinar Sepupu Boy

Keponakan Marissa Mantan Pacar Tristan nyenengi Tristan

Meriam Bellina Kathy Kanca Kuliah Marissa

Mantan Pacar Wirawan
Ibuné Bella

Marcella Daryanani Bella Anaké Kathy

Mantan Pacar Danny Dakar
Cewek sing ditulung Mondy nyenengi Mondy disenengi karo Oky

Leon Dozan Danny Dakar Anggota Gèng Black Cobra

Mantan Ketua Geng Valcon
Mantan Pacar Bella
Pembalap sing Jago Drag Race

Giorgino Abraham Gino Kanca SMP Raya nyenegi Raya kerja sama karo Bela kanggo misahné Mondy & Raya
Jho Rizki Willy Anggota Klub AJ
Uwen Imoet Toto Anggota Klub AJ
Zulfikar Asykari Otang Anggota Klub AJ
Billiand Wekan Baon Anggota Klub AJ
Raihan Fadhila Zaki Anggota Klub AJ

Anak sing dikongkon Boy ngawasi Kinar ndhik kost-kostan

Robert Chaniago Ivan Anggota Klub AJ

Mantan Anggota Black Cobra
Sepupuné Mondy

Mike Cello Bocin Anggota Black Cobra
Erick Fecky Boncel Anggota Black Cobra
Yoga Alba Agis Anggota Black Cobra
Aldo Bamar Dadang Kancané Abah Rama
Firman Maliksyah Dudung Kancané Abah Rama
Bobby Saleh Malik Diding/Broding Kancané Abah Rama

Pacar Sri

Sofyan Zul Mang Diman Pembantu Boy
Windy Wulandari Ana Mamané Adriana

Mertua Bei

Gledys Veronica Mety Keponakan Babe Karim
Ramita Nasution Nadia Asisten Rengganis
Nadien Nathasya Halim Nadine Keponakan Babe Karim
Valeria Stahl Kaliey Farah Tantenya Cindy menyukai Bei
Yanah Oh.. Yanah Bi Surti Pembantuné Reva

Réferènsi[besut | besut sumber]