Giorgino Abraham

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Giorgino Abraham
250px-Giorgino abraham-20110823-001-deni.jpg
Giorgino Abraham
Pakaryan aktor
Taun aktif 2011 - saiki

Giorgino Abraham (lair ing Spijkenisse, Nèderlan, 30 Novèmber 1994; umur 24 taun) ya iku salah sawijiné aktor saka Indonésia.[1] Putra saka Geoffrey Abraham (bapak) lan Febbe Anggraeni (ibu) nduwé karemenan maèn bal-balan lan ndadèkaké dhèwèké dadi salah sawijiné paraga ing filem Tendangan dari Langit.[1] Dhèwèké maèn filem sepisanan ing filem Tendangan dari Langit minangka Hendro.[2]

Karier[besut | besut sumber]

Giorgino Abraham miwiti karier dadi paraga ing filem Tendangan dari Langit minangka Hendro. Giorgino uga dadi paraga ing sinétron Karunia kang tayang ing RCTI lan dadi Gio ing sinétron Kutunggu Kau di Pasar Minggu The Series kang uga tayang ing RCTI.[3] Giorgino uda tau dadi modhèl vidéo klip laguné Piyu kang irah-irahané Sakit Hati lan ing laguné Maudy Ayunda kang irah-irahané 'Tiba-Tiba Cinta Datang.[3]

Biodata[besut | besut sumber]

  • Jeneng jangkep : Giorgino Abraham
  • Jeneng cekak : Gino
  • Papan lair : Spijkenesse,Walanda
  • Tanggal lair : 30 November 1994
  • Karemenan : Bal-balan
  • Dhuwur awak : 178 cm
  • Bobot awak: 68 kg
  • Pagawéan : Aktor, pelajar
  • Taun aktif : 2011 - saiki
  • Wong tuwa : Geoffrey Abraham (ayah) lan Febbe Anggraeni (ibu)
  • Adhi : Lorenzo Abraham
  • Panganan paling disenengi : Sega gorèng
  • Klub Bal paling disenengi : Manchester United

Film[besut | besut sumber]

Sinetron[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f g h i Biodata Giorgino Abraham(diundhuh 8 Fèbruari 2013)
  2. Biodata Girogino Abraham(diundhuh 8 Fèbruari 2013)
  3. a b Kenal lebih dekat dengan Giorgino Abraham(diundhuh 18 Fèbruari 2013)