Almojábana

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Almojábana
Galguerías II.jpg
Buku masakan: Almojábana  Médhia: Almojábana

Almojábana minangka jinis roti sing digawe karo keju cuajada lan glepung jagung . [1] [2] Almojábanas digawe nganggo masarepa utawa tepung jagung putih sing wis dimasak, keju pondok, mentega, bubuk manggang, uyah, endhog lan susu .

Galeri[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Porup, Jens (2009). Colombia (5th ed.). Oakland, CA: Lonely Planet. ISBN 9781741048278.
  2. "Colombian Cheese Bread Almojabanas". Dibukak ing 20 April 2015.