Arepa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Arepa
Arepas 2.jpg
Arepas on a street stall
AjanganAny course
Panggonan asalPre-Columbian northern region of South America
Tlatah utawa prajaNorthern region of South America
DigawéTimoto-Cuica people[1]
Woworan pokokCorn flour (maize meal or flour)
Buku masakan: Arepa  Médhia: Arepa

Arepa ( pangucap cara Spanyol: [aˈɾepa] ) minangka salah sawijining jinis panganan sing digawe saka adonan jagung giling, asale saka tlatah sisih lor Amerika Selatan ing jaman sadurunge Columbian, lan utamane misuwur ing masakan Kolombia lan Venezuela . Kaloro negara kasebut ngaku minangka papan asale sajian kasebut. [2] [3]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Gilbert G. Gonzalez; Raul A. Fernandez; Vivian Price; David Smith; Linda Trinh Võ (2 August 2004). Labor Versus Empire: Race, Gender, Migration. Routledge. pp. 142–. ISBN 978-1-135-93528-3.
  2. "Arepas". whats4eats. Dibukak tanggal 17 May 2012.
  3. "Arepas". picapica. Diarsipna saka sing asli tanggal 16 July 2016. Dibukak tanggal 16 September 2016.