Allerheiligenstriezel

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Allerheiligenstriezel
20161101 Striezel 012 (31049148355).jpg
Jeneng liyanéStrietzel, Allerseelenzopf, Allerseelenbreze, Seelenspitze, Seelenbrot
JinisPastry
Panggonan asalOstenrik, Germany (Bavaria)
Woworan pokokFlour, eggs, yeast, shortening or butter, raisins, milk
Buku masakan: Allerheiligenstriezel  Médhia: Allerheiligenstriezel

Allerheiligenstriezel utawa mung Strietzel (jeneng regional kalebu Allerseelenzopf, Seelenspitze, Seelenbrot, utawa Allerseelenbreze ) minangka salah sawijining jinis olahan kue ragi kepang. Jeneng kasebut tegese "jalinan All Saints" ing basa Inggris lan kalebu glepung, endhog, ragi, shortening utawa butter, kismis, susu, uyah, lan dekorasi gandum utawa wiji poppy . Sawetara variasi regional uga kalebu rum utawa jus lemon .