Alan Judge

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Alan Judge
=
Judge main kanggo Brentford ing taun 2015
Katerangan priangga
Jeneng dawa Alan Christopher Judge[1]
Tanggal lair (1988-11-11) 11 Novèmber 1988 (umur 32)
Papan lair Dublin, Republik Irlandia
Dhuwur 1.69 m (5 ft 7 in)[2]
Posisi main Attacking midfielder, winger
Katerangan klub
Tim saiki
Ipswich Town
Angka 18
Karir nom
2005–2006 St Joseph's Boys
2006–2008 Blackburn Rovers
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2008–2011 Blackburn Rovers 0 (0)
2009Plymouth Argyle (nyileh) 17 (2)
2009–2010Plymouth Argyle (nyileh) 37 (5)
2010–2011Notts County (nyileh) 12 (0)
2011–2013 Notts County 89 (16)
2013–2014 Blackburn Rovers 11 (0)
2014Brentford (nyileh) 22 (7)
2014–2019 Brentford 108 (18)
2019– Ipswich Town 83 (7)
Tim nasional
2004–2005 Republik Irlandia U-17 5 (2)
2005–2006 Republik Irlandia U-18 3 (0)
2006–2007 Republik Irlandia U-19 11 (1)
2007–2010 Republik Irlandia U-21 13 (2)
2008 Republik Irlandia U-23 4 (0)
2016– Republik Irlandia 9 (1)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 23:50, 14 April 2021 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 21:38, 14 November 2019 (UTC)

Alan Christopher Judge (lair 11 November 1988) yaiku pemain bal-balan profesional Republik Irlandia sing main dadi Gelandhang kanggo Ipswich Town.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Notification of shirt numbers: Ipswich Town" (PDF). English Football League. p. 36. Dibukak ing 21 September 2020.
  2. "Alan Judge". pafc.co.uk. Plymouth Argyle F.C. Dibukak ing 1 December 2009.