Menyang kontèn

Luke Woolfenden

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Luke Woolfenden
Woolfenden main kanggo Ipswich Town ing taun 2018
Katerangan priangga
Jeneng dawa Luke Matthew Woolfenden[1]
Tanggal lair (1998-10-21) 21 Oktober 1998 (umur 25)[2]
Papan lair Ipswich, Inggris
Dhuwur 6 ft 0 in (1.83 m)[3]
Posisi main Bek
Katerangan klub
Tim saiki
Ipswich Town
Angka 6
Karir nom
2009–2017 Ipswich Town
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2017– Ipswich Town 55 (2)
2017–2018Bromley (nyileh) 20 (1)
2018–2019Swindon Town (nyileh) 32 (2)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 21:17, 21 April 2021 (UTC).


Luke Matthew Woolfenden (lair 21 Oktober 1998) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Bek kanggo Ipswich Town.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "EFL Released and Retained List 2016-17" (PDF). English Football League. Dibukak ing 22 August 2017.
  2. Luke Woolfenden career stats at Soccerbase
  3. "L. Woolfenden". Soccerway. Perform Group. Dibukak ing 9 June 2019.