Menyang kontèn

Kayden Jackson

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kayden Jackson
Jackson main kanggo Ipswich Town ing taun 2018
Katerangan priangga
Jeneng dawa Kayden Pastel Dunn Jackson[1]
Tanggal lair (1994-02-22) 22 Fèbruari 1994 (umur 30)
Papan lair Bradford, Inggris
Dhuwur 1.81 m (5 ft 11 in)[2]
Posisi main Penyerang
Katerangan klub
Tim saiki
Ipswich Town
Angka 9
Karir nom
Guiseley
Bradford City
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
Albion Sports
2013–2014 Swindon Town 0 (0)
2013Swindon Supermarine (nyileh) 10 (6)
2013–2014Oxford City (nyileh) 23 (8)
2014–2015 Tamworth 36 (8)
2015–2016 Wrexham 36 (4)
2016–2017 Barnsley 0 (0)
2016–2017Grimsby Town (nyileh) 20 (1)
2017–2018 Accrington Stanley 45 (16)
2018– Ipswich Town 91 (15)
* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 20:15, 20 April 2021 (UTC).

Kayden Pastel Dunn Jackson (lair 22 Februari 1994) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Penyerang kanggo Ipswich Town.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Retained List 2016–17" (PDF). English Football League. Dibukak ing 13 June 2017.
  2. "Kayden Jackson - Forward - First Team - Ipswich Town". www.itfc.co.uk.