Menyang kontèn

Matt Penney

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Matt Penney
Penney main kanggo Sheffield Wednesday
Katerangan priangga
Jeneng dawa Matthew Luke Penney[1]
Tanggal lair (1998-02-11) 11 Fèbruari 1998 (umur 26)[2]
Papan lair Chesterfield, Inggris
Dhuwur 5 ft 8 in (1.72 m)
Posisi main Bek
Katerangan klub
Tim saiki
Ipswich Town
Angka 3
Karir nom
2006–2016 Sheffield Wednesday
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2016–2021 Sheffield Wednesday 28 (0)
2017Bradford City (nyileh) 1 (0)
2018Mansfield Town (nyileh) 2 (0)
2019–2020FC St. Pauli (nyileh) 17 (1)
2021– Ipswich Town 20 (1)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 11:34, 10 April 2022 (UTC).


Matthew Luke Penney (lair 11 Februari 1998) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Bek kanggo Ipswich Town.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "EFL Released and Retained List 2017–18" (PDF). English Football League. kc. 37. Dibukak ing 18 July 2018.
  2. "Matt Penney". 11v11.com. AFS Enterprises. Dibukak ing 16 July 2018.