Menyang kontèn

George Edmundson

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
George Edmundson
Katerangan priangga
Jeneng dawa Samuel George Alan Edmundson[1]
Tanggal lair (1997-08-15) 15 Agustus 1997 (umur 26)[2]
Papan lair Manchester, Inggris
Dhuwur 1.90 m (6 ft 3 in)[2]
Posisi main Bek
Katerangan klub
Tim saiki
Ipswich Town
Angka 5
Karir nom
2013–2015 Oldham Athletic
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2015–2019 Oldham Athletic 65 (3)
2015Ramsbottom United (nyileh) 2 (0)
2016Alfreton Town (nyileh) 8 (2)
2017–2018AFC Fylde (nyileh) 10 (0)
2019–2021 Rangers 8 (1)
2021Derby County (nyileh) 10 (1)
2021– Ipswich Town 32 (2)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 22:17, 10 March 2022 (UTC).


Samuel George Alan Edmundson (lair 15 Agustus 1997) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Bek kanggo Ipswich Town.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "The Football League Limited: Club list of registered players as at 16th May 2015" (PDF). The Football League. 16 May 2015. kc. 53. Diarsip saka sing asli (PDF) ing 4 March 2016. Dibukak ing 1 December 2015.
  2. a b "George Edmundson". 11v11. Dibukak ing 1 December 2015.