Menyang kontèn

Dominic Thompson

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Dominic Thompson
Katerangan priangga
Jeneng dawa Dominic Lewis Thompson[1]
Tanggal lair (2000-07-26) 26 Juli 2000 (umur 23)
Papan lair Willesden, Inggris
Dhuwur 6 ft 0 in (1.83 m)[2]
Posisi main Bek
Katerangan klub
Tim saiki
Ipswich Town
(nyileh soko Brentford)
Angka 22
Karir nom
2012–2019 Arsenal
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2019– Brentford 8 (0)
2021Swindon Town (nyileh) 25 (0)
2022–Ipswich Town (nyileh) 13 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 22:25, 3 April 2022 (UTC).


Dominic Lewis Thompson (lair 26 Juli 2000) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Bek kanggo Ipswich Town.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Notification of shirt numbers: Brentford" (PDF). English Football League. kc. 9. Dibukak ing 18 October 2019.
  2. Dominic Thompson career stats at Soccerbase