Kane Vincent-Young

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kane Vincent-Young
Katerangan priangga
Jeneng dawa Kane Vincent-Young[1]
Tanggal lair (1996-03-15) 15 Maret 1996 (umur 27)[2]
Papan lair Camden, London, Inggris
Dhuwur 5 ft 7 in (1.70 m)[3]
Posisi main Bek
Katerangan klub
Tim saiki
Ipswich Town
Angka 24
Karir nom
2007–2014 Tottenham Hotspur
2014–2015 Colchester United
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2014 Banbury United 2 (0)
2015–2019 Colchester United 112 (4)
2019– Ipswich Town 13 (2)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 15:54, 21 April 2021 (UTC).


Kane Vincent-Young (lair 15 Maret 1996) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Bek kanggo Ipswich Town.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Notification of shirt numbers: Ipswich Town" (PDF). English Football League. kc. 34. Dibukak ing 21 March 2020.
  2. Kane Vincent-Young career stats at Soccerbase
  3. "Ipswich Town FC". FootballSquads. Dibukak ing 8 August 2015.