Menyang kontèn

Christian Walton

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Christian Walton
Katerangan priangga
Jeneng dawa Christian Timothy Walton[1]
Tanggal lair (1995-11-09) 9 Novèmber 1995 (umur 28)[1]
Papan lair Wadebridge, Inggris
Dhuwur 6 ft 5 in (1.96 m)[2]
Posisi main Kiper
Katerangan klub
Tim saiki
Ipswich Town
Angka 28
Karir nom
2005–2013 Plymouth Argyle
2013 Brighton & Hove Albion
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2013–2022 Brighton & Hove Albion 3 (0)
2015Bury (nyileh) 4 (0)
2015–2016Plymouth Argyle (nyileh) 4 (0)
2016–2017Luton Town (nyileh) 27 (0)
2017Southend United (nyileh) 7 (0)
2017–2018Wigan Athletic (nyileh) 31 (0)
2018–2019Wigan Athletic (nyileh) 34 (0)
2019–2020Blackburn Rovers (nyileh) 46 (0)
2021–2022Ipswich Town (nyileh) 14 (0)
2022– Ipswich Town 16 (0)
Tim nasional
2014 Inggris U-19 4 (0)
2014–2015 Inggris U-20 7 (0)
2016 Inggris U-21 1 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 18:54, 9 April 2022 (UTC).


Christian Timothy Walton (lair 9 November 1995) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Kiper kanggo Ipswich Town.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. a b Cithakan:Hugman
  2. "C. Walton". Soccerway. Perform Group. Diarsip saka asliné ing 18 February 2020. Dibukak ing 18 February 2018.