Menyang kontèn

Kyle Edwards

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kyle Edwards
Katerangan priangga
Jeneng dawa Kyle Hakeem Edwards[1]
Tanggal lair (1998-02-17) 17 Fèbruari 1998 (umur 26)[2]
Papan lair Dudley, Inggris
Dhuwur 1.72 m (5 ft 8 in)[2]
Posisi main Gelandhang
Katerangan klub
Tim saiki
Ipswich Town
Angka 29
Karir nom
2004–2015 West Bromwich Albion
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2015–2021 West Bromwich Albion 37 (3)
2017–2018Exeter City (nyileh) 23 (0)
2021– Ipswich Town 18 (0)
Tim nasional
2013 Inggris U-16 1 (0)
2014 Inggris U-17 3 (0)
2018–2019 Inggris U-20 5 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 08:40, 7 February 2022 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 21:54, 15 September 2019 (UTC)

Kyle Hakeem Edwards (lair 17 Februari 1998) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Gelandhang kanggo Ipswich Town.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Squads for 2017/18 Premier League confirmed". Premier League. 1 September 2017. Dibukak ing 25 November 2017.
  2. a b "Kyle Edwards". 11v11.com. AFS Enterprises. Dibukak ing 25 November 2017.