Adam Smith (pemain bal-balan)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Adam Smith
Adam Smith - July 2010 USA tour.jpg
Katerangan priangga
Jeneng dawa Adam James Smith[1]
Tanggal lair (1991-04-29) 29 April 1991 (umur 25)
Papan lair Leytonstone, London, Inggris
Dhuwur 173 m (567 ft 7.0 in)
Posisi main Bek tengen
Katerangan klub
Tim saiki
Tottenham Hotspur
Angka 39
Karir nom
2007–2009 Tottenham Hotspur
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2008– Tottenham Hotspur 1 (0)
2009 Wycombe Wanderers (silihan) 3 (0)
2009–2010 Torquay United (silihan) 16 (0)
2010–2011 Bournemouth (silihan) 38 (1)
2011–2012 Milton Keynes Dons (silihan) 17 (2)
2012 Leeds United (silihan) 3 (0)
Tim nasioanl
2006–2007 Inggris U-16 3 (0)
2006–2008 Inggris U-17 3 (0)
2009 Inggris U-19 1 (0)
2011 Inggris U-20 5 (0)
2011– Inggris U-21 4 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 13:11, 13 Februari 2012 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 00:31, 15 November 2011 (UTC)

Adam James Smith (lair ing Leytonstone, London, 29 April 1991; umur 25 taun) ya iku silih sijining pemain bal-balan sing kewarganagaraané Inggris sing main kanggo klub Tottenham Hotspur ing posisi bèk tengen.

Smith miwiti karir junioré ing Tottenham Hotspur lan miwiti karir senioré ing klub kasebut uga, sasuwéné ing Tottenham Hotspur F.C., Smith disilihaké ing Wycombe Wanderers,[2] Torquay United,[3] Bournemouth,[4] Milton Keynes Dons[5] lan Leeds United.[6]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. ^ "Premier League clubs submit squad lists". premierleague.com (Premier League). 2010-09-01. Diarsip saka asliné ing 3 September 2010. Dijupuk 2010-09-01. 
  2. ^ "Taylor Swoops for Smith". wycombwanderers.co.uk. Dijupuk 14 May 2012. 
  3. ^ "Torquay loan for Smith". Tottenham Hotspur F.C. (tottenhamhotspur.com). 20 November 2009. Diarsip saka asliné ing 23 November 2009. Dijupuk 20 November 2009. 
  4. ^ "Cherries sign Smith". A.F.C. Bournemouth (afcb.co.uk). 23 September 2010. Diarsip saka asliné ing 25 September 2010. Dijupuk 23 September 2010. 
  5. ^ "Dons snap up spurs ace". Milton Keynes Dons F.C. (mkdons.com). 16 August 2010. Dijupuk 16 August 2010. 
  6. ^ "England under-21 international arrives..". Leeds United A.F.C. 31 January 2012. Dijupuk 31 January 2012. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]