Abon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Abon
Abon sapi.JPG
Abon kang siap dihidangake
Informasi
Asal China
Penyajian lan bahan
Bahan Daging

Abon ya iku panganan kang digawé saka daging kang disuwir-suwir lan dibumboni banjur digoreng.[1]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Abon&oldid=967263"