Abon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Abon
Abon sapi.JPG
Abon kang siyap dihidangake
Panggonan asalChina
Woworan pokokDaging
Buku masakan: Abon  Médhia: Abon

Abon ya iku panganan kang digawé saka daging kang disuwir-suwir lan dibumboni banjur digoreng.[1]

Cathetan suku[besut | besut sumber]