Abon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Abon
Abon sapi.JPG
Abon kang siyap dihidangake
Panggonan asal China
Woworan pokok Daging
Buku masakan: Abon  Médhia: Abon

Abon ya iku panganan kang digawé saka daging kang disuwir-suwir lan dibumboni banjur digoreng.[1]

Cathetan suku[besut | besut sumber]