28 Februari

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Cithakan:Februari2016 28 Februari punika, dinten ingkang kaping 59 miturut Kalèndher Gregorian.

  • Tanggal 28 Februari 2010 dhawah dinten Ngaat Pahing, 14 Mulud 1943 Dal, Kurup Asapon (1936 - 2052 M), Windu Kuntara, Lambang Windu Kulawu, Taun Dal, Lambang Taun Sukra Mangkara (Urang), Kumarané rupa Mina Wranggas. Paarasan Lakuning Rembulan, Pancasuda Segara Wasésa, Kamarokam Nuju Pati, Watak Sasi, Anggara Kasih (sasi punika boten anggadhahi dinten Selasa Kliwon), Watak Dinten Dinten Rahayu, Mangsa Kawolu (VIII, Wisaka) 3 Febuari - 29 Februari, Wuku Sinta, Lintang Sur, Padangon Dangu, Padéwan Kala, Dinten Dité (Ngaat), Paringkelan Tunglé, Pasaran Pahing, Lambang Dinten Singa.[1]

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
27 Februari – 28 Februari – 1 Maret
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=28_Februari&oldid=1053115"