28 Fèbruari

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka 28 Februari)

Cithakan:Februari2017 28 Fèbruari punika, dinten ingkang kaping 59 miturut Kalèndher Gregorian.

  • Tanggal 28 Fèbruari 2010 dhawah dinten Ngaat Pahing, 14 Mulud 1943 Dal, Kurup Asapon (1936 - 2052 M), Windu Kuntara, Lambang Windu Kulawu, Taun Dal, Lambang Taun Sukra Mangkara (Urang), Kumarané rupa Mina Wranggas. Paarasan Lakuning Rembulan, Pancasuda Segara Wasésa, Kamarokam Nuju Pati, Watak Sasi, Anggara Kasih (sasi punika boten anggadhahi dinten Selasa Kliwon), Watak Dinten Dinten Rahayu, Mangsa Kawolu (VIII, Wisaka) 3 Febuari - 29 Fèbruari, Wuku Sinta, Lintang Sur, Padangon Dangu, Padéwan Kala, Dinten Dité (Ngaat), Paringkelan Tunglé, Pasaran Pahing, Lambang Dinten Singa.[1]

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

27 Fèbruari – 28 Fèbruari – 1 Maret