Olof Palme

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Olof Palme
Olof Palme

Olof Palme, early 1970s


Mangsa jabatan
14 Oktober 1969 – 8 Oktober 1976
Monark Gustaf VI Adolf,
Carl XVI Gustaf
Didhisiki déning Tage Erlander
Diganti déning Thorbjörn Fälldin
Mangsa jabatan
8 Oktober 1982 – 28 Fèbruari 1986
Monark Carl XVI Gustaf
Deputi Ingvar Carlsson
Didhisiki déning Thorbjörn Fälldin
Diganti déning Ingvar Carlsson

Miyos (1927-01-30)30 Januari 1927
Stockholm, Swèdhen
Tilar donya 28 Fèbruari 1986(1986-02-28) (umur 59)
Stockholm, Swèdhen
Partai pulitik Parté Dhémokratik Sosial Swèdhen
Garwa Lisbet Palme
Almamatèr Stockholm University College,
Kenyon College
Tapak asma Olof Palme's signature

Olof Palme (30 Januari 192728 Fèbruari 1986) iku mantan Perdhana Mentri Swedia periode 1969-1976 lan 1982-1986 saka Parté Dhémokratik Sosial. Panjenengané tiwas ditembak sadurungé tengah wengi nalika tanggal 28 Fèbruari.

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Didhisiki déning:
Tage Fritiof Erlander
{{{jabatan}}}
1969–1976
Diganti déning:
Thorbjörn Fälldin
Didhisiki déning:
Thorbjörn Fälldin
{{{jabatan}}}
1982–1986
Diganti déning:
Ingvar Carlsson