1 Desember

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

1 Desember punika, dinten ingkang kaping 335 utawi 336 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

30 November1 Desember2 Desember
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=1_Desember&oldid=1106133"