11 Fèbruari

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka 11 Februari)

Cithakan:Fèbruari 2010

11 Fèbruari punika, dinten ingkang kaping 42 miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

  • Dinten Tiyang Sakit Sadonya.
  • Dinten Adegipun Negari ing Jepang.

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

10 Fèbruari – 11 Fèbruari – 12 Fèbruari