11 Fèbruari

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka 11 Februari)
Jump to navigation Jump to search

Cithakan:Fèbruari 2010

11 Fèbruari punika dinten ingkang kaping 42 miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

  • 2013 -Paus Benediktus XVI ngumumaken pangunduran dhirinipun, ingkang kaétang èfèktif milai pukul 20.00, tanggal 28 Fèbruari 2013. Panjenenganipun wujud Paus katiga ingkang ngunduraken dhiri sasampunipun Paus Selestinus V nalika taun 1284 lan Paus Gregorius XII nalika taun 1415.

    Wiyosan[besut | besut sumber]

    Séda[besut | besut sumber]

    Riyaya[besut | besut sumber]

    • Dinten Tiyang Sakit Sadonya.
    • Dinten Adegipun Negari ing Jepang.

    Uga delengen[besut | besut sumber]

    10 Fèbruari – 11 Fèbruari – 12 Fèbruari