Yulia Tymoshenko

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Yulia Volodymyrivna Tymoshenko
Юлія Володимирівна Тимошенко
Yulia Tymoshenko

Mangsa jabatan
18 Desember 2007 – 3 Maret 2010
Présidhèn Viktor Yushchenko
Didhisiki déning Viktor Yanukovych
Diganti déning Mykola Azarov
Mangsa jabatan
24 Januari 2005 – 8 September 2005
Pejabat sauntawis dumugi 4 Februari 2005
Présidhèn Viktor Yushchenko
Didhisiki déning Mykola Azarov (Pejabat)
Diganti déning Yuriy Yekhanurov

Miyos (1960-11-27) 27 Novèmber 1960 (umur 55)
Dnipropetrovsk, Dnipropetrovsk, Ukrainian SSR, Uni Sovyèt ingkang sapunika Ukraina
Kabangsan Ukraina
Partai pulitik All-Ukrainian Union "Fatherland" (1999–sapunika)
Yulia Tymoshenko Bloc (2001–sapunika)
Partai pulitik (sanèsipun) Hromada (sadèrèngipun 1999)
Garwa Oleksandr Tymoshenko
Putra/putri Eugenia Tymoshenko
Almamatèr Dnipropetrovsk National University
Agami Ortodok Ukraina
Situs resmi Official website

Yulia[1] Volodymyrivna Tymoshenko (Ukraina: Юлія Володимирівна Тимошенко ['julijɑ ʋɔlɔ'dɪmɪriʋnɑ tɪmɔ'ʃɛnkɔ]) (lair 27 November 1960; umur 55 taun) punika pulitikus lan perdhana mentri Ukraina sapunika (24 Januari-8 September 2005 lan kapilih malih tanggal 18 Desember 2007). Panjenenganipun punika ketua parté [[All-Ukrainian Union "Fatherland"]] lan Blok Yulia Tymoshenko.

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. ^ sadèrèngipun, nami sepindahipun Tymoshenko pertalan ugi Yuliya, Yulia, Iulia, utawi Julia.

Pranala njawi[besut | besut sumber]

Jabatan pulitik
Sing mengku  sadurungé:
Mykola Azarov
Pejabat
Perdhana Mentri Ukraina
2005
Diganti déning:
Yuriy Yekhanurov
Sing mengku  sadurungé:
Viktor Yanukovych
Perdhana Mentri Ukraina
2007–sapunika
Isih njabat
Jabatan pulitik partai
Gelar anyar Ketua Yulia Tymoshenko Bloc
2001–sapunika
Isih njabat



Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Yulia_Tymoshenko&oldid=1053744"