Zeevang

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Gemeente Zeevang
Zeevang Netherlands.svg Zeevang wapen.png
Gendéra Zeevang Lambang Zeevang

Dutch Municipality Zeevang 2006.png

Zeevang ing Walanda

Katrangan cekak
Provinsi: Noord-Holland
Jembar: 55,23 km²
Pedunung: 6.305 jiwa 1 November 2007
Situs wèb resmi: http://www.zeevang.nl
Pulitik
Walikutha: Martijn Smit (partai PvdA)

Zeevang iku sawijining gemeente ing provinsi Holland Lor, Walanda. Gemeente iki papané saloré ibukutha Walanda, Amsterdam kurang luwih 20 kilomèter. Zeevang iku didegaké ing taun 1970, nalika iku gemeente Beets, Kwadijk, Middelie, Oosthuizen lan Warder digabung dadi siji.

Papan ing gemeente iki[sunting | sunting sumber]

Désa:

  • Axwijk
  • Beets
  • Etersheim
  • Hobrede
  • Kwadijk
  • Middelie
  • Oosthuizen (ibu kutha gemeente)
  • Schardam
  • Warder

Kampung:

  • Verloren Einde


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Zeevang&oldid=887312"