Wieringermeer

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Wieringermeer
120px
Lambang Wieringermeer
LocatieWieringermeer.png
Lokasi Wieringermeer
Katrangan cekak
Provinsi: Noord-Holland
Jembar: ... km²
Pedunung: ... jiwa
Situs wèb resmi: http://www.Wieringermeer.nl
Pulitik
Walikutha: ...

Wieringermeer iku sawijining gemeente ing provinsi Holland Lor, Walanda.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Wieringermeer&oldid=813874"