Wervershoof

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Wervershoof
120px
Lambang Wervershoof
LocatieWervershoof.png
Lokasi Wervershoof
Katrangan cekak
Provinsi: Noord-Holland
Jembar: ... km²
Pedunung: ... jiwa
Situs wèb resmi: http://www.Wervershoof.nl
Pulitik
Walikutha: ...

Wervershoof iku sawijining gemeente ing provinsi Holland Lor, Walanda.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Wervershoof&oldid=813871"