Kabupatèn Manggarai Kulon

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kabupatèn Manggarai Kulon
120px
Lambang Manggarai Barat
Motto: "---"
Lokasi Nusa Tenggara Timur Kabupaten Manggarai Barat.svg
Dina Dadi: ---
Ibukutha: kutha ---
Bupati: ---
Wakil Bupati: ---
Jembar
 - Total:

--- km²
Distrik
 - Cacahe:

5 kecamatan
Pedunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- --- jiwa
+/- --- jiwa/km²
Suku bangsa: ---
Agama: Katolik, Protestan, Islam lan liyane
Basa: Basa Indonesia lan liyane

Kabupatèn Manggarai Kulon iku salah siji kabupatèn ing Provinsi Nusa Tenggara Wétan, kutha Labuan Bajo iku ibukutha kabupatèné, kutha-kutha liyané : --- lan liya-yané. Jembar wilayah Kabupatèn iki ± --- km² utawa --- hèktar.

Geografis[sunting | sunting sumber]

--- Lintang kidul lan --- Bujur wétan

Pamaréntahan[sunting | sunting sumber]

Kabupatèn Manggarai Kulon katata jronng 5 kecamatan, --- desa/kelurahan. Kecamatan-kecamatan ing Kabupatèn iki yaiku:

  1. Komodo
  2. Kuwus
  3. Lembor
  4. Macang Pacar
  5. Sanonggoang

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[sunting | sunting sumber]

Pranala Jaba[sunting | sunting sumber]

Nusa Tenggara Wétan
Lambang Provinsi Nusa Tenggara Wétan

Kabupatèn: Alor | Belu | Ende | Flores Wétan | Kupang | Lembata | Manggarai | Manggarai Kulon | Manggarai Wétan | Nagekeo | Ngada | Rote Ndao | Sabu Raijua | Sikka | Sumba Kulon | Sumba Kidul-kulon | Sumba Tengah | Sumba Wétan | Timor Tengah Kidul | Timor Tengah Lor

Kutha: Kupang

Delengen uga: Daftar kabupatèn lan kutha ing Indonésia