Kabupatèn Nagekeo

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kabupatèn Nagekeo
{{{lambang}}}

Lambang Kabupatèn Nagekeo
Peta lokasi Kabupatèn Nagekeo

Peta lokasi Kabupatèn Nagekeo
Koordinat :
Motto:
Provinsi Nusa Tenggara Wétan
Ibukutha Mbay
Jembar 1.386 km2
Pedunung  
 · Cacahé 110.147 jiwa
 · Kapadhetan - jiwa/km²
Pamérangan administratif  
 · Kecamatan 7
 · Désa/kelurahan 90 kelurahan dan desa
Dhasar hukum UU No. 2 Tahun 2007
Tanggal {{{tanggal}}}
Dina dadi {{{hari jadi}}}
{{{kepala daerah}}} {{{nama kepala daerah}}}
Kodhe area telepon {{{kodearea}}}
APBD {{{apbd}}}
DAU {{{dau}}}
Suku bangsa {{{suku bangsa}}}
Basa {{{bahasa}}}
Agama {{{agama}}}
Flora resmi {{{flora}}}
Fauna resmi {{{fauna}}}
Zona wektu {{{zona waktu}}}
Bandhar udhara {{{bandar udhara}}}

Situs web resmi: -

Kabupatèn Nagekeo iku kabupatèn ing provinsi Nusa Tenggara Wétan, Indonésia diadegaké miturut UU no. 2 taun 2007. Peresmian diayahi tanggal 22 Mei 2007 déning Penjabat Mendagri Widodo A.S.. Elias Djo dipatah minangka penjabat bupati.[1]

Kabupatèn Nagekeo sacara administrasi dumadi saka 7 kecamatan:

  1. Mbay
  2. Aesesa
  3. Boawae
  4. Mauponggo
  5. Nangaroro
  6. Keo Tengah
  7. Wolowae

kanthi 90 désa utawa kelurahan.

Rujukan[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Nusa Tenggara Wétan
Lambang Provinsi Nusa Tenggara Wétan

Kabupatèn: Alor | Belu | Ende | Flores Wétan | Kupang | Lembata | Manggarai | Manggarai Kulon | Manggarai Wétan | Nagekeo | Ngada | Rote Ndao | Sabu Raijua | Sikka | Sumba Kulon | Sumba Kidul-kulon | Sumba Tengah | Sumba Wétan | Timor Tengah Kidul | Timor Tengah Lor

Kutha: Kupang

Delengen uga: Daftar kabupatèn lan kutha ing Indonésia

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kabupatèn_Nagekeo&oldid=826934"