Kabupatèn Ngada

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kabupatèn Ngada
120px
Lambang Ngada
Motto: "---"
Peta lokasi Kabupatèn Ngada
Dina Dadi: ---
Ibukutha: kutha Bajawa
Bupati: ---
Wakil Bupati: ---
Jembar
 - Total:

--- km²
Distrik
 - Cacahe:

14 kecamatan
Pedunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- --- jiwa
+/- --- jiwa/km²
Suku bangsa: ---
Agama: Katolik, Protestan, Islam lan liyane
Basa: Basa Indonesia lan liyane

Pambuka[sunting | sunting sumber]

Kabupatèn Ngada iku salah siji kabupatèn ing Provinsi Nusa Tenggara Wétan, kutha Bajawa iku ibukutha kabupatèné, kutha-kutha liyané : --- lan liya-yané. Jembar wilayah Kabupatèn iki ± --- km² utawa --- hèktar.

Geografis[sunting | sunting sumber]

--- Lintang kidul lan --- Bujur wétan

Pemerentahan[sunting | sunting sumber]

Kabupaten Ngada ketata saking 14 kecamatan, --- desa/kelurahan. Kecamatan-kecamatan ing Kabupaten iki yaiku:

  1. Aesesa
  2. Aimere
  3. Bajawa
  4. Boawae
  5. Jere Buu
  6. Keo Tengah
  7. Maupongo
  8. Nangaroro
  9. Ngada Bawa
  10. Riung Barat
  11. Riung
  12. Soa
  13. Wogomang Ulewa
  14. Wolowae

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[sunting | sunting sumber]

Pranala Jaba[sunting | sunting sumber]

Bali menyang: Provinsi Nusa Tenggara Timur

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kabupatèn_Ngada&oldid=811824"