Kabupatèn Belu

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kabupatèn Belu
120px
Lambang Belu
Motto: "---"
Lokasi Nusa Tenggara Timur Kabupaten Belu.svg
Dina Dadi: ---
Ibukutha: kutha Atambua
Bupati: ---
Wakil Bupati: ---
Jembar
 - Total:

--- km²
Distrik
 - Cacahe:

12 kecamatan
Pedunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- --- jiwa
+/- --- jiwa/km²
Suku bangsa: ---
Agama: Katolik, Protestan, Islam lan liyane
Basa: Basa Indonesia lan liyane

Kabupatèn Belu iku salah siji kabupatèn ing Provinsi Nusa Tenggara Wétan, kutha Atambua iku ibukutha kabupatené, kutha-kutha liyané : --- lan liya-yané. Jembar wilayah Kabupaten iki ± --- km² utawa --- hektar.

Geografis[sunting | sunting sumber]

--- Lintang kidul lan --- Bujur wétan

Pemerentahan[sunting | sunting sumber]

Kabupaten Belu ketata saking 12 kecamatan, --- desa/kelurahan. Kecamatan-kecamatan ing Kabupaten iki yaiku:

  1. Atambua
  2. Kakuluk Mesak
  3. Kobalima
  4. Lamakmen
  5. Malaka Barat
  6. Malaka Tengah
  7. Malaka Timur
  8. Raihat
  9. Rinhat
  10. Sasita Mean
  11. Tasefeto Barat
  12. Tasifeto Timur

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kabupatèn_Belu&oldid=819794"