Kabupatèn Sikka

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kabupatèn Sikka
120px
Lambang Sikka
Motto: "---"
Peta lokasi Kabupatèn Sikka
Dina Dadi: ---
Ibukutha: kutha Maumere
Bupati: ---
Wakil Bupati: ---
Jembar
 - Total:

--- km²
Distrik
 - Cacahe:

11 kecamatan
Pedunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- --- jiwa
+/- --- jiwa/km²
Suku bangsa: ---
Agama: Katolik, Protestan, Islam lan liyane
Basa: Basa Indonesia lan liyane

Pambuka[sunting | sunting sumber]

Kabupatèn Sikka iku salah siji kabupatèn ing Provinsi Nusa Tenggara Wétan, kutha Maumere iku ibukutha kabupatèné, kutha-kutha liyané : --- lan liya-yané. Jembar wilayah Kabupatèn iki ± --- km² utawa --- hèktar.

Geografis[sunting | sunting sumber]

--- Lintang kidul lan --- Bujur wétan

Pemerentahan[sunting | sunting sumber]

Kabupatèn Sikka katata jroning 11 kecamatan, --- désa/kelurahan. Kecamatan-kecamatan ing Kabupatèn iki yaiku:

  1. Alok
  2. Bola
  3. Kewapante
  4. Lela
  5. Maumere
  6. Mego
  7. Nitta
  8. Paga
  9. Palue
  10. Talibura
  11. Waigete

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[sunting | sunting sumber]

Pranala Jaba[sunting | sunting sumber]

Bali menyang: Provinsi Nusa Tenggara Timur

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kabupatèn_Sikka&oldid=811852"