Kabupatèn Lembata

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kabupatèn Lembata
120px
Lambang Lembata
Motto: "---"
Lokasi Nusa Tenggara Timur Kabupaten Lembata.svg
Dina Dadi: ---
Ibukutha: kutha ---
Bupati: ---
Wakil Bupati: ---
Jembar
 - Total:

--- km²
Distrik
 - Cacahe:

8 kecamatan
Pedunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- --- jiwa
+/- --- jiwa/km²
Suku bangsa: ---
Agama: Katolik, Protestan, Islam lan liyane
Basa: Basa Indonesia lan liyane

Pambuka[sunting | sunting sumber]

Kabupaten Lembata iku salah siji kabupatèn ing Provinsi Nusa Tenggara Wétan, kutha --- iku ibukutha kabupatené, kutha-kutha liyané : --- lan liya-yané. Jembar wilayah Kabupatèn iki ± --- km² utawa --- hèktar.

Geografis[sunting | sunting sumber]

--- Lintang kidul lan --- Bujur wétan

Pemerentahan[sunting | sunting sumber]

Kabupaten Lembata ketata saking 8 kecamatan, --- desa/kelurahan. Kecamatan-kecamatan ing Kabupaten iki yaiku:

  1. Atadei
  2. Buyasari
  3. Ile Ape
  4. Lebatukan
  5. Nagawutung
  6. Nubatukan
  7. Omesuri
  8. Wulandoni

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[sunting | sunting sumber]

Pranala Jaba[sunting | sunting sumber]

Bali menyang: Provinsi Nusa Tenggara Timur

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kabupatèn_Lembata&oldid=811828"