Kabupatèn Timor Tengah Kidul

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kabupatèn Timor Tengah Kidul
120px
Lambang Timor Tengah Kidul
Motto: "---"
Peta lokasi Kabupatèn Timor Tengah Kidul
Dina Dadi: ---
Ibukutha: kutha Soe
Bupati: ---
Wakil Bupati: ---
Jembar
 - Total:

--- km²
Distrik
 - Cacahe:

21 kecamatan
Pedunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- --- jiwa
+/- --- jiwa/km²
Suku bangsa: ---
Agama: Katolik, Protestan, Islam lan liyane
Basa: Basa Indonesia lan liyane

Pambuka[sunting | sunting sumber]

Kabupatèn Timor Tengah Kidul iku salah siji kabupatèn ing Provinsi Nusa Tenggara Wétan, kutha Soe iku ibukutha kabupatèné, kutha-kutha liyané : --- lan liya-liyané. Jembar wilayah Kabupatèn iki ± --- km² utawa --- hèktar.

Geografis[sunting | sunting sumber]

--- Lintang kidul lan --- Bujur wétan

Pemerentahan[sunting | sunting sumber]

Kabupatèn Timor Tengah Kidul katata jroning 21 kecamatan, --- désa/kelurahan. Kecamatan-kecamatan ing Kabupatèn iki yaiku:

  1. Amanatun Selatan
  2. Amanatun Tengah
  3. Amanatun Timur
  4. Amanatun Utara
  5. Amanuban Barat
  6. Amanuban Selatan
  7. Batu Putih
  8. Boking
  9. Fatumnasi
  10. Kalbano
  11. Kie
  12. Kot'olin
  13. Kualin
  14. Kuan Fatu
  15. Mollo Selatan
  16. Mollo Utara
  17. Nunkolo
  18. Oenino
  19. Polen
  20. Soe
  21. Tionas

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[sunting | sunting sumber]

Pranala Jaba[sunting | sunting sumber]

Bali menyang: Provinsi Nusa Tenggara Timur