Dhaptar kabupatèn lan kutha ing Indonésia

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Daftar iki daftar Kabupatèn lan Kutha ing Indonesia sing dipérang miturut provinsi. Kabèh provinsi dipapanaké ing sangisoré pulo utawa dhaérah.

Sumatra[sunting | sunting sumber]

Acèh:[sunting | sunting sumber]

  1. Kabupatèn Acèh Kulon
  2. Kabupatèn Acèh Kidul-kulon
  3. Kabupatèn Acèh Besar
  4. Kabupatèn Acèh Jaya
  5. Kabupatèn Acèh Kidul
  6. Kabupatèn Acèh Singkil
  7. Kabupatèn Acèh Tamiang
  8. Kabupatèn Acèh Tengah
  9. Kabupatèn Acèh Kidul-wétan
  10. Kabupatèn Acèh Wétan
  11. Kabupatèn Acèh Lor
  12. Kabupatèn Bener Meriah
  13. Kabupatèn Bireuen
  14. Kabupatèn Gayolues
  15. Kabupatèn Nagan Raya
  16. Kabupatèn Pidie
  17. Kabupatèn Simeulue
  18. Kutha Banda Acèh
  19. Kutha Langsa
  20. Kutha Lhokseumawe
  21. Kutha Sabang
  22. Kutha Subulussalam

Sumatra Lor:[sunting | sunting sumber]

  1. Kabupatèn Asahan
  2. Kabupatèn Dairi
  3. Kabupatèn Deli Serdang
  4. Kabupatèn Humbang Hasundutan
  5. Kabupatèn Karo
  6. Kabupatèn Labuhan Batu
  7. Kabupatèn Langkat
  8. Kabupatèn Mandailing Natal
  9. Kabupatèn Nias
  10. Kabupatèn Nias Kidul
  11. Kabupatèn Pakpak Bharat
  12. Kabupatèn Samosir
  13. Kabupatèn Serdang Bedagai
  14. Kabupatèn Simalungun
  15. Kabupatèn Tapanuli Kidul
  16. Kabupatèn Tapanuli Tengah
  17. Kabupatèn Tapanuli Lor
  18. Kabupatèn Toba Samosir
  19. Kutha Binjai
  20. Kutha Medan
  21. Kutha Padangsidempuan
  22. Kutha Pematangsiantar
  23. Kutha Sibolga
  24. Kutha Tanjungbalai
  25. Kutha Tebingtinggi

Sumatra Kulon:[sunting | sunting sumber]

  1. Kabupatèn Agam
  2. Kabupatèn Dharmasraya
  3. Kabupatèn Lima Puluh Kota
  4. Kabupatèn Kapuloan Mentawai
  5. Kabupatèn Padang Pariaman
  6. Kabupatèn Pasaman
  7. Kabupatèn Pasaman Kulon
  8. Kabupatèn Pesisir Kidul
  9. Kabupatèn Sijunjung
  10. Kabupatèn Solok
  11. Kabupatèn Solok Kidul
  12. Kabupatèn Tanah Dhatar
  13. Kutha Bukittinggi
  14. Kutha Padang
  15. Kutha Padangpanjang
  16. Kutha Pariaman
  17. Kutha Payakumbuh
  18. Kutha Sawahlunto
  19. Kutha Solok

Riau:[sunting | sunting sumber]

  1. Kabupatèn Bengkalis
  2. Kabupatèn Indragiri Hilir
  3. Kabupatèn Indragiri Hulu
  4. Kabupatèn Kampar
  5. Kabupatèn Kuantansingingi
  6. Kabupatèn Pelalawan
  7. Kabupatèn Rokan Hulu
  8. Kabupatèn Rokan Hilir
  9. Kabupatèn Siak
  10. Kutha Dumai
  11. Kutha Pekanbaru

Jambi:[sunting | sunting sumber]

  1. Kutha Jambi
  2. Kabupatèn Batanghari
  3. Kabupatèn Bungo
  4. Kabupatèn Kerinci
  5. Kabupatèn Merangin
  6. Kabupatèn Muaro Jambi
  7. Kabupatèn Sarolangun
  8. Kabupatèn Tanjung Jabung Kulon
  9. Kabupatèn Tanjung Jabung Wétan
  10. Kabupatèn Tebo

Sumatra Kidul:[sunting | sunting sumber]

  1. Kabupatèn Banyuasin
  2. Kabupatèn Lahat
  3. Kabupatèn Muara Enim
  4. Kabupatèn Musi Banyuasin
  5. Kabupatèn Musi Rawas
  6. Kabupatèn Ogan Ilir
  7. Kabupatèn Ogan Komering Ilir
  8. Kabupatèn Ogan Komering Ulu
  9. Kabupatèn Ogan Komering Ulu Kidul
  10. Kabupatèn Ogan Komering Ulu Wétan
  11. Kutha Lubuklinggau
  12. Kutha Pagar Alam
  13. Kutha Palembang
  14. Kutha Prabumulih

Bengkulu:[sunting | sunting sumber]

  1. Kutha Bengkulu
  2. Kabupatèn Bengkulu Kidul
  3. Kabupatèn Bengkulu Lor
  4. Kabupatèn Kaur
  5. Kabupatèn Kepahiang
  6. Kabupatèn Lebong
  7. Kabupatèn Muko-Muko
  8. Kabupatèn Rejang Lebong
  9. Kabupatèn Seluma

Lampung:[sunting | sunting sumber]

  1. Kabupatèn Lampung Kulon
  2. Kabupatèn Lampung Kidul
  3. Kabupatèn Lampung Tengah
  4. Kabupatèn Lampung Wétan
  5. Kabupatèn Lampung Lor
  6. Kabupatèn Tanggamus
  7. Kabupatèn Tulang Bawang
  8. Kabupatèn Way Kanan
  9. Kutha Bandar Lampung
  10. Kutha Metro

Kapuloan Bangka-Belitung:[sunting | sunting sumber]

  1. Kabupatèn Bangka
  2. Kabupatèn Bangka Kulon
  3. Kabupatèn Bangka Kidul
  4. Kabupatèn Bangka Tengah
  5. Kabupatèn Belitung
  6. Kabupatèn Belitung Wétan
  7. Kutha Pangkalpinang

Kapuloan Riau :[sunting | sunting sumber]

  1. Kabupatèn Kapuloan Anambas
  2. Kabupatèn Bintan
  3. Kabupatèn Karimun
  4. Kabupatèn Lingga
  5. Kabupatèn Natuna
  6. Kutha Batam
  7. Kutha Tanjungpinang

Jawa[sunting | sunting sumber]

Banten:[sunting | sunting sumber]

  1. Kabupatèn Lebak
  2. Kabupatèn Pandeglang
  3. Kabupatèn Serang
  4. Kabupatèn Tangerang
  5. Kutha Cilegon
  6. Kutha Tangerang

Jakarta:[sunting | sunting sumber]

  1. Jakarta Kulon
  2. Jakarta Pusat
  3. Jakarta Kidul
  4. Jakarta Wétan
  5. Jakarta Kidul
  6. Kabupatèn Kapuloan Seribu

Jawa Kulon:[sunting | sunting sumber]

  1. Kabupatèn Bandung
  2. Kabupatèn Bekasi
  3. Kabupatèn Bogor
  4. Kabupatèn Ciamis
  5. Kabupatèn Cianjur
  6. Kabupatèn Cirebon
  7. Kabupatèn Garut
  8. Kabupatèn Indramayu
  9. Kabupatèn Karawang
  10. Kabupatèn Kuningan
  11. Kabupatèn Majalengka
  12. Kabupatèn Purwakarta
  13. Kabupatèn Subang
  14. Kabupatèn Sukabumi
  15. Kabupatèn Sumedang
  16. Kabupatèn Tasikmalaya
  17. Kutha Bandung
  18. Kutha Banjar
  19. Kutha Bekasi
  20. Kutha Bogor
  21. Kutha Cimahi
  22. Kutha Cirebon
  23. Kutha Depok
  24. Kutha Sukabumi
  25. Kutha Tasikmalaya

Jawa Tengah:[sunting | sunting sumber]

  1. Kabupatèn Banjarnegara
  2. Kabupatèn Banyumas
  3. Kabupatèn Batang
  4. Kabupatèn Blora
  5. Kabupatèn Bayalali
  6. Kabupatèn Brebes
  7. Kabupatèn Cilacap
  8. Kabupatèn Demak
  9. Kabupatèn Grobogan
  10. Kabupatèn Jepara
  11. Kabupatèn Karanganyar
  12. Kabupatèn Kebumen
  13. Kabupatèn Kendhal
  14. Kabupatèn Klathen
  15. Kabupatèn Kudus
  16. Kabupatèn Magelang
  17. Kabupatèn Pathi
  18. Kabupatèn Pekalongan
  19. Kabupatèn Pemalang
  20. Kabupatèn Purbalingga
  21. Kabupatèn Purwareja
  22. Kabupatèn Rembang
  23. Kabupatèn Semarang
  24. Kabupatèn Sragen
  25. Kabupatèn Sukaharja
  26. Kabupatèn Tegal
  27. Kabupatèn Temanggung
  28. Kabupatèn Wanagiri
  29. Kabupatèn Wanasaba
  30. Kutha Magelang
  31. Kutha Pekalongan
  32. Kutha Purwakerta
  33. Kutha Salatiga
  34. Kutha Semarang
  35. Kutha Surakarta
  36. Kutha Tegal

Ngayogyakarta:[sunting | sunting sumber]

  1. Kabupatèn Bantul
  2. Kabupatèn Gunung Kidul
  3. Kabupatèn Kulonpraga
  4. Kabupatèn Sleman
  5. Kutha Yogyakarta

Jawa Wétan:[sunting | sunting sumber]

  1. Kabupatèn Bangkalan
  2. Kabupatèn Banyuwangi
  3. Kabupatèn Blitar
  4. Kabupatèn Bajanegara
  5. Kabupatèn Bandhawasa
  6. Kabupatèn Gresik
  7. Kabupatèn Jember
  8. Kabupatèn Jombang
  9. Kabupatèn Kedhiri
  10. Kabupatèn Lamongan
  11. Kabupatèn Lumajang
  12. Kabupatèn Madhiun
  13. Kabupatèn Magetan
  14. Kabupatèn Malang
  15. Kabupatèn Majakerta
  16. Kabupatèn Nganjuk
  17. Kabupatèn Ngawi
  18. Kabupatèn Pacitan
  19. Kabupatèn Pamekasan
  20. Kabupatèn Pasuruan
  21. Kabupatèn Panaraga
  22. Kabupatèn Prabalingga
  23. Kabupatèn Sampang
  24. Kabupatèn Sidaharja
  25. Kabupatèn Situbandha
  26. Kabupatèn Sumenep
  27. Kabupatèn Trenggalek
  28. Kabupatèn Tuban
  29. Kabupatèn Tulungagung
  30. Kutha Surabaya
  31. Kutha Batu
  32. Kutha Blitar
  33. Kutha Kediri
  34. Kutha Madiun
  35. Kutha Malang
  36. Kutha Majakerta
  37. Kutha Pasuruan
  38. Kutha Prabalingga

Nusa Tenggara[sunting | sunting sumber]

Bali:[sunting | sunting sumber]

  1. Kabupatèn Badung
  2. Kabupatèn Bangli
  3. Kabupatèn Bulèlèng
  4. Kabupatèn Gianyar
  5. Kabupatèn Jembrana
  6. Kabupatèn Karangasem
  7. Kabupatèn Klungkung
  8. Kabupatèn Tabanan
  9. Kutha Denpasar

Nusa Tenggara Kulon:[sunting | sunting sumber]

  1. Kabupatèn Bima
  2. Kabupatèn Dompu
  3. Kabupatèn Lombok Kulon
  4. Kabupatèn Lombok Tengah
  5. Kabupatèn Lombok Wétan
  6. Kabupatèn Lombok Lor
  7. Kabupatèn Sumbawa
  8. Kabupatèn Sumbawa Kulon
  9. Kutha Bima
  10. Kutha Mataram

Nusa Tenggara Wétan:[sunting | sunting sumber]

  1. Kabupatèn Alor
  2. Kabupatèn Belu
  3. Kabupatèn Ende
  4. Kabupatèn Flores Wétan
  5. Kabupatèn Kupang
  6. Kabupatèn Lembata
  7. Kabupatèn Manggarai
  8. Kabupatèn Manggarai Kulon
  9. Kabupatèn Nagekeo (UU durung disahaké)
  10. Kabupatèn Ngada
  11. Kabupatèn Rote Ndao
  12. Kabupatèn Sikka
  13. Kabupatèn Sumba Kulon
  14. Kabupatèn Sumba Kidul-kulon (UU durung disahaké)
  15. Kabupatèn Sumba Tengah (UU durung disahaké)
  16. Kabupatèn Sumba Wétan
  17. Kabupatèn Timor Tengah Kidul
  18. Kabupatèn Timor Tengah Lor
  19. Kutha Kupang

Kalimantan[sunting | sunting sumber]

Kalimantan Kulon:[sunting | sunting sumber]

  1. Kabupatèn Bengkayang
  2. Kabupatèn Kapuas Hulu
  3. Kabupatèn Ketapang
  4. Kabupatèn Landak
  5. Kabupatèn Melawi
  6. Kabupatèn Pontianak
  7. Kabupatèn Sambas
  8. Kabupatèn Sanggau
  9. Kabupatèn Sekadau
  10. Kabupatèn Sintang
  11. Kutha Pontianak
  12. Kutha Singkawang
  13. Kabupaten Melawi
  14. Kabupaten Kayong Utara
  15. Kabupaten Kubu Raya

Kalimantan Tengah:[sunting | sunting sumber]

  1. Kabupatèn Barito Kidul
  2. Kabupatèn Barito Wétan
  3. Kabupatèn Barito Lor
  4. Kabupatèn Gunung Mas
  5. Kabupatèn Kapuas
  6. Kabupatèn Katingan
  7. Kabupatèn Kotawaringin Kulon
  8. Kabupatèn Kotawaringin Wétan
  9. Kabupatèn Lamandau
  10. Kabupatèn Murung Raya
  11. Kabupatèn Pulang Pisau
  12. Kabupatèn Seruyan
  13. Kabupatèn Sukamara
  14. Kutha Palangka Raya

Kalimantan Kidul:[sunting | sunting sumber]

  1. Kabupatèn Balangan
  2. Kabupatèn Banjar
  3. Kabupatèn Barito Kuala
  4. Kabupatèn Hulu Sungai Kidul
  5. Kabupatèn Hulu Sungai Tengah
  6. Kabupatèn Hulu Sungai Lor
  7. Kabupatèn Kotabaru
  8. Kabupatèn Tabalong
  9. Kabupatèn Tanah Bumbu
  10. Kabupatèn Tanah Laut
  11. Kabupatèn Tapin
  12. Kutha Banjarmasin
  13. Kutha Banjarbaru

Kalimantan Wétan:[sunting | sunting sumber]

  1. Kabupatèn Berau
  2. Kabupatèn Kutai Kulon
  3. Kabupatèn Kutai Kartanegara
  4. Kabupatèn Kutai Wétan
  5. Kabupatèn Penajam Paser Lor
  6. Kabupatèn Pasir
  7. Kutha Balikpapan
  8. Kutha Bontang
  9. Kutha Samarinda

Kalimantan Lor[sunting | sunting sumber]

  1. Kabupatèn Bulungan
  2. Kabupatèn Malinau
  3. Kabupatèn Nunukan
  4. Kutha Tarakan

Sulawesi[sunting | sunting sumber]

Sulawesi Lor:[sunting | sunting sumber]

  1. Kabupatèn Bolaang Mongondow
  2. Kabupatèn Minahasa
  3. Kabupatèn Minahasa Lor
  4. Kabupatèn Minahasa Kidul
  5. Kabupatèn Kapuloan Sangihe
  6. Kabupatèn Kapuloan Talaud
  7. Kutha Bitung
  8. Kutha Manado
  9. Kutha Tomohon

Sulawesi Tengah:[sunting | sunting sumber]

  1. Kabupatèn Banggai
  2. Kabupatèn Banggai Kapuloan
  3. Kabupatèn Buol
  4. Kabupatèn Donggala
  5. Kabupatèn Morowali
  6. Kabupatèn Parigi Moutong
  7. Kabupatèn Poso
  8. Kabupatèn Tojo Una-Una
  9. Kabupatèn Toli-Toli
  10. Kutha Palu

Sulawesi Kidul:[sunting | sunting sumber]

  1. Kabupatèn Bantaeng
  2. Kabupatèn Barru
  3. Kabupatèn Bone
  4. Kabupatèn Bulukumba
  5. Kabupatèn Enrekang
  6. Kabupatèn Gowa
  7. Kabupatèn Jeneponto
  8. Kabupatèn Luwu
  9. Kabupatèn Luwu Wétan
  10. Kabupatèn Luwu Lor
  11. Kabupatèn Maros
  12. Kabupatèn Pangkajene
  13. Kabupatèn Pinrang
  14. Kabupatèn Selayar
  15. Kabupatèn Sidenreng Rappang
  16. Kabupatèn Sinjai
  17. Kabupatèn Soppeng
  18. Kabupatèn Takalar
  19. Kabupatèn Tana Toraja
  20. Kabupatèn Wajo
  21. Kutha Makassar, Ujungpandang
  22. Kutha Pare-Pare
  23. Kutha Palopo

Sulawesi Kidul-Wétan:[sunting | sunting sumber]

  1. Kabupatèn Bombana
  2. Kabupatèn Buton
  3. Kabupatèn Konawe
  4. Kabupatèn Konawe Kidul
  5. Kabupatèn Kolaka
  6. Kabupatèn Kolaka Lor
  7. Kabupatèn Muna
  8. Kabupatèn Wakatobi
  9. Kutha Bau-Bau
  10. Kutha Kendari

Gorontalo:[sunting | sunting sumber]

  1. Kabupatèn Boalemo
  2. Kabupatèn Bone Bolango
  3. Kabupatèn Gorontalo
  4. Kabupatèn Gorontalo Lor
  5. Kabupatèn Pohuwato
  6. Kutha Gorontalo

Sulawesi Kulon:[sunting | sunting sumber]

  1. Kabupatèn Majene
  2. Kabupatèn Mamuju
  3. Kabupatèn Mamuju Lor
  4. Kabupatèn Mamasa
  5. Kabupatèn Polewali Mandar

Maluku[sunting | sunting sumber]

Maluku:[sunting | sunting sumber]

  1. Kabupatèn Buru
  2. Kabupatèn Kapuloan Aru
  3. Kabupatèn Maluku Tengah
  4. Kabupatèn Maluku Kidul-wétan
  5. Kabupatèn Maluku Kidul-wétan Kulon
  6. Kabupatèn Seram Kulon
  7. Kabupatèn Seram Wétan
  8. Kutha Ambon

Maluku Lor:[sunting | sunting sumber]

  1. Kabupatèn Halmahera Kulon
  2. Kabupatèn Halmahera Kidul
  3. Kabupatèn Halmahera Tengah
  4. Kabupatèn Halmahera Wétan
  5. Kabupatèn Halmahera Lor
  6. Kabupatèn Kapuloan Sula
  7. Kutha Ternate
  8. Kutha Tidore

Papua[sunting | sunting sumber]

Papua (Irian Jaya):[sunting | sunting sumber]

  1. Kabupatèn Asmat
  2. Kabupatèn Biak Numfor
  3. Kabupatèn Boven Digoel
  4. Kabupatèn Jayapura
  5. Kabupatèn Jayawijaya
  6. Kabupatèn Keerom
  7. Kabupatèn Mappi
  8. Kabupatèn Merauke
  9. Kabupatèn Mimika
  10. Kabupatèn Nabire
  11. Kabupatèn Paniai
  12. Kabupatèn Pegunungan Bintang
  13. Kabupatèn Puncak
  14. Kabupatèn Puncak Jaya
  15. Kabupatèn Sarmi
  16. Kabupatèn Supiori
  17. Kabupatèn Tolikara
  18. Kabupatèn Yahukimo
  19. Kabupatèn Yapen
  20. Kabupatèn Waropen
  21. Kutha Jayapura

Papua Kulon[sunting | sunting sumber]

  1. Kabupatèn Fakfak
  2. Kabupatèn Kaimana
  3. Kabupatèn Raja Ampat
  4. Kabupatèn Manokwari
  5. Kabupatèn Maybrat
  6. Kabupatèn Sorong
  7. Kabupatèn Sorong Kidul
  8. Kabupatèn Tambrauw
  9. Kabupatèn Teluk Bintuni
  10. Kabupatèn Teluk Wondama
  11. Kutha Sorong