Kabupatèn Manggarai

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kabupatèn Manggarai
120px
Lambang Manggarai
Motto: "---"
Lokasi Nusa Tenggara Timur Kabupaten Manggarai.svg
Dina Dadi: ---
Ibukutha: kutha Ruteng
Bupati: ---
Wakil Bupati: ---
Jembar
 - Total:

--- km²
Distrik
 - Cacahe:

12 kecamatan
Pedunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- --- jiwa
+/- --- jiwa/km²
Suku bangsa: ---
Agama: Katolik, Protestan, Islam lan liyane
Basa: Basa Indonesia lan liyane

Pambuka[sunting | sunting sumber]

Kabupatèn Manggarai iku salah siji kabupatèn ing Provinsi Nusa Tenggara Wétan, kutha Ruteng iku ibukutha kabupatèné, kutha-kutha liyané : --- lan liya-yané. Jembar wilayah Kabupatèn iki ± --- km² utawa --- hèktar.

Geografis[sunting | sunting sumber]

--- Lintang kidul lan --- Bujur wétan

Pemerentahan[sunting | sunting sumber]

Kabupaten Manggarai ketata saking 12 kecamatan, --- desa/kelurahan. Kecamatan-kecamatan ing Kabupaten iki yaiku:

  1. Cibal
  2. Elar
  3. Kota Komba
  4. Lambaleda
  5. Langke Rembong
  6. Mborong
  7. Ponco Ranaka
  8. Reo
  9. Ruteng
  10. Sambi Rambas
  11. Satarmese
  12. Wae Rii

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[sunting | sunting sumber]

Pranala Jaba[sunting | sunting sumber]

Bali menyang: Provinsi Nusa Tenggara Timur