Kutha Kupang

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kutha Kupang
Lambang Kota Kupang.jpg
Lambang Kutha Kupang
Peta lokasi Kutha Kupang
Peta lokasi Kutha Kupang
Provinsi Nusa Tenggara Wétan
Walikutha Drs. Daniel Adoe
Wilayah
 - Total:

180,27 km²
Daerah Tk. II
 - Cacah:

4 Kecamatan
Pedunung
 - Total (2010):
 - Kapadhetan:

450.000
2.496,26/km²
Suku bangsa Atoni, Jawa, Sundha, lan liyané.
Agama Islam, Protestan, Katulik lan liyané.
Basa Indonesia, Atoni, Jawa, Sundha, lan liyané.
Zona wektu (WITA)
Kodhe Telepon 0380
Lagu kedaerahan tidak ada
Situs Web Resmi www.kupangkota.go.id/

Kutha Kupang iku ibukutha provinsi Nusa Tenggara Wétan, Indonésia. Jembar wilayah kutha iki ± 180,27 km² utawa 18.027 hèktar.

Geografis[sunting | sunting sumber]

10º 11' - 10º ??' Lintang lor lan 123º 35' - 123º ??' Bujur wetan

Demografi[sunting | sunting sumber]

Kutha Kupang iki nduwé pedunung 450.000 jiwa (2010).

Pemerentahan[sunting | sunting sumber]

Kutha Kupang katata jroning 4 kecamatan, --- desa/kelurahan. Kecamatan-kecamatan ing kutha iki yaiku:

  1. Alak
  2. Kelapa Lima
  3. Maulafa
  4. Oebobo

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[sunting | sunting sumber]

Bali Menyang[sunting | sunting sumber]

Pranala Jaba[sunting | sunting sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Kutha Kupang ing Wikimedia Commons.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kutha_Kupang&oldid=811875"