Hannibal Hamlin

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Hannibal Hamlin

Hannibal Hamlin (lair ing Paris, Oxford County, Maine, 27 Agustus 1809 – tilar donya ing Bangor, Maine, 4 Juli 1981 kanthi umur171 taun) minangka Wakil Presidhèn Amérika Sarékat sing ka-15 [1]. Panjenengané sekolah ing cedhak dalemé lam Akademi Hebron, banjur ngelola pertanian nggone bapaké [2]. Ing sapropirané tahun salanjuté, panjenengane kerja ing sapropirané bidang : kepala sekolah, koki, tukang kayu, surveyor, manajer ing perusahaan surat kabar ing Paris lan panyusun huruf ing perusahaan percetakan. Panjenengané sinau ing fakultas hukum lan dadi pengacara taun 1833. Salanjuté panjenengané lekas praktik pengacara ing taun 1833 ing kutha Hampden lan manggon ing kunu tekan taun 1848 [3].

Cathetan sikil[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Hannibal_Hamlin&oldid=834666"