Cisauk, Tangerang

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kecamatan Cisauk

Peta lokasi Kecamatan Cisauk
Provinsi Banten
Kabupatèn Tangerang
Jembar wewengkon 43.38 km2[1]
Cacah pedunung ---
 - Kapadhetan
Desa/kelurahan

Kecamatan Cisauk iku salah sijining kecamatan ing Kabupatèn Tangerang, Banten, Indonésia. Kecamatan Cisauk wiwitané minangka bagéan saka Kecamatan Serpong sing ngalami pamekaran wilayah. Jeneng Cisauk dijupuk saka jeneng salah siji désa, Désa Cisauk (saiki wis owah status dadi Kelurahan Cisauk).

Kecamatan Cisauk saiki dumadi saka sangang désa lan siji kelurahan, sawisé enem désa dimekaraké dadi kecamatan Setu. Kecamatan Setu mlebu wilayah Kutha Tangerang Kidul, déné Kecamatan Cisauk tetep mlebu wilayah Kabupatèn Tangerang.

Enem désa sing mlebu wilayah Kutha Tangerang Kidul ya iku: Désa Setu, Kranggan, Babakan, Kademangan, Baktijaya lan Kelurahan Muncul.

Desa/Kelurahan[sunting | sunting sumber]

Désa: Mekarwangi, Dangdan, Suradita, Sampora, Cibogo, ...

Kelurahan:Cisauk

Rujukan[sunting | sunting sumber]

Cithakan:Cisauk, Tangerang

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Cisauk,_Tangerang&oldid=806461"