Cisoka, Tangerang

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kecamatan Cisoka

Peta lokasi Kecamatan Cisoka
Provinsi Banten
Kabupatèn Tangerang
Jembar wewengkon 55.99 km2[[1]
Cacah pedunung 78.568
 - Kapadhetan
Desa/kelurahan

Kecamatan Cisoka iku salah sijining kecamatan ing Kabupaten Tangerang, Banten, Indonésia.

Desa/Kelurahan[sunting | sunting sumber]

Kecamatan iki dumadi saka 10 désa ya iku:

  1. Cisoka
  2. Sukatani
  3. Jeungjing
  4. Selapajang
  5. Caringin
  6. Cibugel
  7. Bojongloa
  8. Cempaka
  9. Karangharja
  10. Carenang

Rujukan[sunting | sunting sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Cisoka,_Tangerang&oldid=806465"