Sukamulya, Tangerang

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kecamatan Sukamulya

Peta lokasi Kecamatan Sukamulya
Provinsi Banten
Kabupatèn Tangerang
Jembar wewengkon
Cacah pedunung ---
 - Kapadhetan
Desa/kelurahan

Prakata[sunting | sunting sumber]

Kecamatan Sukamulya iku salah sijining kecamatan ing Kabupatèn Tangerang, Provinsi Banten, Indonésia

Désa/Kelurahan[sunting | sunting sumber]

Cithakan:Sukamulya, Tangerang