Sukadiri, Tangerang

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kecamatan Sukadiri

Peta lokasi Kecamatan Sukadiri
Provinsi Banten
Kabupatèn Tangerang
Jembar wewengkon ---
Cacah pedunung ---
 - Kapadhetan
Desa/kelurahan

Kecamatan Sukadiri iku salah sijining kecamatan ing Kabupaten Tangerang, Banten, Indonésia.

Desa/Kelurahan[sunting | sunting sumber]

Cithakan:Sukadiri, Tangerang