Mauk, Tangerang

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kecamatan Mauk
Locator Kecamatan Mauk di Kabupaten Tangerang.png
Peta lokasi Kecamatan Mauk
Provinsi Banten
Kabupatèn Tangerang
Jembar wewengkon
Cacah pedunung ---
 - Kapadhetan
Desa/kelurahan


Kecamatan Mauk iku salah sijining kecamatan ing Kabupatèn Tangerang, Provinsi Banten, Indonésia

Desa/Kelurahan[sunting | sunting sumber]

Cithakan:Mauk, Tangerang

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Mauk,_Tangerang&oldid=806480"