Pakuhaji, Tangerang

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kecamatan Pakuhaji

Peta lokasi Kecamatan Pakuhaji
Provinsi Banten
Kabupatèn Tangerang
Jembar wewengkon
Cacah pedunung ---
 - Kapadhetan
Desa/kelurahan


Kecamatan Pakuhaji iku salah sijining kecamatan ing Kabupatèn Tangerang, Provinsi Banten, Indonésia.

Desa/Kelurahan[sunting | sunting sumber]

Cithakan:Pakuhaji, Tangerang