Kemiri, Tangerang

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kecamatan Kemiri

Peta lokasi Kecamatan Kemiri
Provinsi Banten
Kabupatèn Tangerang
Jembar wewengkon ---
Cacah pedunung ---
 - Kapadhetan
Desa/kelurahan


Kecamatan Kemiri iku salah sijining kecamatan ing Kabupaten Tangerang, Banten, Indonésia.

Desa/Kelurahan[sunting | sunting sumber]

Cithakan:Kemiri, Tangerang

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kemiri,_Tangerang&oldid=576946"