Jayanti, Tangerang

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kecamatan Jayanti

Peta lokasi Kecamatan Jayanti
Provinsi Banten
Kabupatèn Tangerang
Jembar wewengkon
Cacah pedunung ---
 - Kapadhetan
Desa/kelurahan

Prakata[sunting | sunting sumber]

Kecamatan Jayanti iku salah sijining kecamatan ing Kabupatèn Tangerang, Provinsi Banten, Indonésia

Désa/Kelurahan[sunting | sunting sumber]

Cithakan:Jayanti, Tangerang

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Jayanti,_Tangerang&oldid=806470"