Pagedangan, Tangerang

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kecamatan Pagedangan
160px
Peta lokasi Kecamatan Pagedangan
Provinsi Banten
Kabupatèn Tangerang
Jembar wewengkon
Cacah pedunung ---
 - Kapadhetan
Desa/kelurahan

Kecamatan Pagedangan iku salah sijining kecamatan ing Kabupatèn Tangerang, Provinsi Banten, Indonésia

Desa/Kelurahan[sunting | sunting sumber]

Cithakan:Pagedangan, Tangerang