Bussum

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Bussum
WapenBussum.gif
Lambang Bussum
LocatieBussum.png
Lokasi Bussum
Katrangan cekak
Provinsi: Noord-Holland
Jembar: ... km²
Pedunung: ... jiwa
Situs wèb resmi: http://www.Bussum.nl
Pulitik
Walikutha: ...

Bussum iku sawijining gemeente ing provinsi Holland Lor, Walanda.

Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Bussum&oldid=813814"