Bennebroek

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Bennebroek
Wapen bennebroek.jpg
Lambang Bennebroek
LocatieBennebroek.png
Lokasi Bennebroek
Katrangan cekak
Provinsi: Noord-Holland
Jembar: 1,79 km²
Pedunung: 5.098 jiwa
Situs wèb resmi: http://www.Bennebroek.nl
Pulitik
Walikutha: Han van Leeuwen (sementara) (partai D66)

Bennebroek iku sawijining gemeente ing provinsi Holland Lor, Walanda.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Bennebroek&oldid=813828"